Тялото ни има нужда от любов
15 Ноември 2018

В моите часове това, което правим е да се учим да обичаме телата си. Използваме тялото си за да рисуваме и танцуваме през асаните. 

Винаги казвам “В моите часове не идваме за да отслабваме, а за да се любуваме на телата си.” 

Дори и да сте качили някое и друго кило, няма нищо. Благодарете на тялото си за съвършената му работа, защото точно с качването на тези кила, то иска нещо да ви каже. И вместо да го натискате да отслабва и да го тормозите с ежедневни силови практики и лишаване от храна, просто говорете с тялото си.

Попитайте го от какво има нужда.

Може би има нужда от любов, грижа, почивка, внимание, масаж, секс, танци, забавление...

Тялото е много мъдро и то ще ви каже, ако сте готови и отворени до го чуете. Обичайте тялото си и то ще направи чудеса за вас.

Така, че когато идвате в моите часове оставете очакванията за отслабване.

Любувайте се на движенията, правете ги така сякаш тялото ви е четка с която рисувате.  Наслаждавайте се на болката, на неумението си да направте някоя поза, не се натискайте и не мислете, че тялото ви не е достатъчно добро, ако не може да изпълни някоя поза.

Не! – То е съвършено!

 Обичайте го и ще видите как малко по малко, то ще ви се отблагодари, защото тялото ви е много мъдро. Постепенно ще разширите своите граници и ще усетите пълното удоволствие от практиките, а тялото ви ще станало още по-красиво.